Over Lavande

Het gezicht van Lavande


Corinne Trip is eigenaar van Lavande Huidverzorging & Medisch Pedicure in Winterswijk. In haar praktijk kun je terecht voor de verzorging en behandeling van je voeten.


Oog voor de klant

Houd je voeten in de beste conditie met een behandeling bij  Lavande. Gun jezelf een moment van rust en ontspanning. Corinne: “Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Zo bouw ik een vertrouwelijke band op met mijn klanten.”

 

Hoe het begon

In 2003 is Corinne begonnen met de opleiding voor schoonheidsverzorging, daarna pedicure en medisch pedicure. in 2004 is de praktijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds juni 2018 is de praktijk gevestigd op Beatrixpark 24 in Winterswijk. Een weloverwogen beslissing. Medisch pedicures moeten aan steeds meer en aan hogere eisen voldoen. Die professionaliteit vind je bij Lavande. Inmiddels is het team uitgebreid met meerdere medisch pedicures.

De medische voet als specialisme

Corinne Trip is sinds 2012 erkend medisch pedicure. De medische voet is haar specialisme. Heb je voetproblemen door een chronische ziekte zoals diabetes of reuma? Bij Corinne kun je terecht voor een deskundige behandeling. “Als medisch pedicure zijn wij verplicht om regelmatig bijscholing te volgen. Op die manier zijn mijn klanten verzekerd van professionele voetzorg volgens de laatste richtlijnen.”