Lavande Winterswijk – Stichting Look Good Feel Better

Look-good-feel-better

Stichting Look Good Feel Better 

Als vrijwilliger werk ik bij de stichting Look Good Feel Better. Deze stichting geeft op een positieve manier informatie en advies over uiterlijke verzorging bij mensen met kanker. Dit doen ze door het geven van gratis workshops, individuele behandelingen en tips en adviezen.

Uiterlijke Verzorging 

Een verzorgd uiterlijk geeft meer zelfvertrouwen. Dat is zeker het geval als je ziek bent. De behandeling van kanker heeft vaak ingrijpende gevolgen voor het uiterlijk. De impact is groot. Extra aandacht en zorg voor het uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Daarom doe ik mee aan de workshops Uiterlijke Verzorging die bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk worden georganiseerd.

Vier workshops per jaar

Look Good Feel Better organiseert sinds 2005, mede dankzij de bijdrage van donateurs en vrijwilligers, workshops uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker. Deze workshops worden inmiddels in 75 ziekenhuizen gegeven. Meer dan 10.000 patiënten namen tot nu toe deel en zijn enthousiast over wat er is bereikt. Sinds een aantal jaren werkt het Streekziekenhuis Koningin Beatrix hier ook aan mee. Samen met een aantal collega schoonheidsspecialisten en haarwerkers verzorgt Lavande vier workshops per jaar in het ziekenhuis. Wie in het SKB onder behandeling is of onlangs is geweest, kan zich hiervoor aanmelden via de Dagbehandeling Interne Geneeskunde van het ziekenhuis, telefoonnummer 0543-54 46 60.

Look Good Feel Better