Podotherapeut

Samenwerking met podotherapeut 

Heb je klachten aan je voeten, hak, hiel of tenen? Dat kan komen doordat je voeten niet goed functioneren. Of door een verkeerde houding. Daarom werkt Corinne Trip van Lavande al jaren samen met podotherapeut Nadine Broers van voetencentrum Wender. Alles op het gebied van voetverzorging onder één dak!

Maak een afspraak met de voetspecialist

Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet. Nadine Broers van Wender helpt voetproblemen voorkomen, verminderen en laat ze verdwijnen. Kom voor een behandeling naar de praktijk van Lavande aan het Weurden in Winterswijk.

Persoonlijk behandelplan

Naast reguliere voetzorg is de zorg voor diabetische en reumatische voeten erg belangrijk. De podotherapeut besteedt hier veel aandacht aan. Zij stelt een persoonlijk behandelplan op. De podotherapeut werkt met de nieuwste technologie op het gebied van het opmeten van de voet. Zoals een digitale drukmeetplaat en de 3D-Voetscan. Zo krijgt zij een goed beeld van je klachten. Ook kan de podotherapeut op maat gemaakte podotherapeutische zolen vervaardigen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Kijk op de website van Wender of stuur een e-mail naar info@podotherapeut.nl. Bellen kan ook: 088-45 47 700.