Orthopedisch schoenmaker

orthopedische schoenen Lavande

Orthopedische schoenen van Voetmax 

Heb je orthopedische schoenen nodig? Eén van de vakmensen die spreekuur houdt bij Lavande is orthopedisch schoenmaker Remco Bolk van Voetmax. Gaan je voetproblemen niet over met schoenen uit de winkel? Voetmax maakt  orthopedische schoenen op maat. Het aanbod aan modellen en kleuren is zeer divers.

Spreekuur bij de specialist

Remco Bolk, orthopedisch schoenmaker van Voetmax, houdt op maandagmiddag spreekuur bij Lavande. Wil je een afspraak maken? Bel 088-4547799. Voetmax is bereikbaar van 8.30 uur-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. Heb je bepaalde wensen? Of een foto van een schoen die je wilt laten namaken? Neem de foto mee naar de afspraak!

Altijd een paar schoenen naar wens

Voetmax is een samenwerking van orthopedisch schoentechnici en podotherapeuten. Door de specifieke kennis en vaardigheden te bundelen, kan Voetmax hoogwaardige voetzorg bieden. De schoentechnici van Voetmax vinden voor elk voetprobleem een passende oplossing.

Voetmax werkt samen met álle zorgverzekeraars in Nederland. Je kunt dus altijd bij ze terecht voor orthopedische schoenen of aanpassingen aan je schoen. Kijk voor meer informatie op www.voetmax.nl.