Diabetessokken

diabetes sokken

Goodhew Fall 2015 Catalog Photography by Dotson Commercial.

Diabetessokken van Sockwell! 

Diabetessokken zijn speciale sokken en kousen voor diabetische en/of gevoelige voeten. Het dragen van deze speciale sokken kan veel problemen voorkomen. Lavande verkoopt diabetessokken van Sockwell en compressiekousen klasse 1.

Sokken voor kwetsbare voeten

Sockwell sokken zijn uitermate geschikt voor mensen met suikerziekte of diabetes mellitus, een vorm van reuma of vaatlijden. Diabetes mellitus verhoogt het risico op vaatwandbeschadigingen. Daardoor vermindert de doorbloeding van je voeten, of kunnen zenuwen beschadigen. Kortom; je voeten zijn erg gevoelig en kwetsbaar. De voordelen van Sockwell sokken:

  • Geen naden dus geen drukplekken
  • Gemaakt van zacht materiaal, ook onder de voet
  • Goede pasvorm
  • De boord aan de bovenkant knelt niet af

Compressiekousen 

Lavande verkoopt ook compressiekousen klasse 1 van Sockwell. De kousen zijn naadloos, hebben een goede pasvorm en bevorderen de circulatie. Sta je veel, heb je een lichte vorm van spataderen of vermoeide en zware benen? Of heb je een lange vliegreis voor de boeg? Vraag Lavande welke compressiesokken te koop zijn.

Comfortabele, zachte sokken

Sockwell sokken zijn gemaakt van comfortabele garens zoals Merino wol, alpaca en bamboe. Warmte en vocht worden goed gereguleerd, de sokken voelen zacht aan en zijn duurzaam. De sokken voor risicovoeten kosten €19,95, de compressiekousen €24,95 per paar.

Kijk voor meer informatie over de Sockwell sokken, toepassingen en kleuren op www.sockwell.us.com