Lavande ophalen en brengen

Laat je ophalen en weer thuisbrengen

Loop je moeilijk en kun je niet zelfstandig naar de praktijk op het Weurden 39 komen? Geen nood! Lavande komt je ophalen! Klanten die voor een pedicurebehandeling komen, kunnen op de woensdagmiddag worden opgehaald en weer thuisgebracht. Blijf je liever thuis? Dat kan ook: Sandra ten Dolle komt voor een behandeling bij je aan huis.

All-in prijs

Woon je binnen de bebouwde kom van Winterswijk? Voor een all-in prijs van €41,25 word je thuis opgehaald, krijg je een complete voetbehandeling en word je daarna weer naar huis gebracht. Komt Sandra bij je aan huis, dan is het tarief € 40,00.

Bel of e-mail om een afspraak te maken.

Ervaren chauffeur

ophalen en thuisbrengenVoor de ophaal- en thuisbrengservice heeft Corinne Trip een chauffeur in dienst genomen. Een ervaren chauffeur die vriendelijk is en goed met mensen kan omgaan. Moet je na de behandeling even wachten? Dat kan in de comfortabele wachtruimte van Lavande. De chauffeur brengt je snel weer thuis.

Rolstoelvriendelijke praktijk

Lavande Huidverzorging en Medisch Pedicure is gevestigd aan het Weurden 39 in Winterswijk. Er zijn twee behandelkamers en een mooi ingerichte wachtruimte. De praktijk is goed toegankelijk en rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels en de ingang is breed. Bovendien is er een invalidenparkeerplaats voor de deur.