Een verzorgende gezichtsbehandeling

Mooie wenkbrauwen en wimpers

Bij Lavande is de wens van de klant het uitgangspunt. Daarom biedt Corinne Trip meer dan alleen een gezichtsbehandeling. Maak ook eens een afspraak om je wenkbrauwen te laten epileren. Heb je dunne en lichte wenkbrauwen en/of wimpers? Laat ze verven! De juiste kleur is erg belangrijk, dus laat het over aan de specialist.

Alles onder één dak bij Lavande

Bij Lavande kun je voor veel behandelingen terecht. Een weldadige gezichtsbehandeling, een verzorgende voetbehandeling of een manicure voor mooiere handen. Alles voor je gezicht en handen onder één dak. Dat is wel zo makkelijk!

Prijzen vanaf 01 januari 2019
Wenkbrauwen in vorm brengen:
€ 14,75
Bijwerken:
€ 12,75
Verven:
€ 12,75
Verven en epileren:
€ 18,75
Wimpers verven:
€ 12,75
Wenkbrauwen en wimpers verven:
€ 18,95
De haren hechten zich aan de warme hars en worden na het harden in één vakkundige handbeweging verwijderd. Je krijgt na de behandeling geen last van stugge of snel terugkerende haargroei, omdat de haren met wortel en al worden verwijderd.
Bovenlip:
€ 10,00
Bovenlip + kin:
€ 16.95
Gelaat:
€ 18,95
Onderbenen:
€ 25.00
Benen volledig:
€ 46.00
Oksels
€ 25,00
Rug
€ 25,00

De trouwdag is een van de belangrijkste dagen in je leven. Je wilt er perfect uitzien. Belangrijk is dat jij je goed voelt op de dag dat je gaat trouwen. Daarom kijken wij samen naar jouw wensen.

Arrangement:
Ruim voor de bruiloft kom je langs voor een proefmake-up. Het is belangrijk dat je de kleur van de jurk en accessoires weet. Lavande past de make-up hierop aan. Op de trouwdag kom ik naar je toe om je om te toveren tot een stralende bruid! Je kunt het bruidsarrangement ook aanvullen met bijvoorbeeld make-up voor andere genodigden.

Op deze belangrijke dag lever ik graag maatwerk. In overleg stellen we een pakket samen dat bijvoorbeeld bestaat uit een gezichtsbehandeling, proefmake-up en make-up op de dag zelf, eventueel aangevuld met behandelingen naar jouw keuze.